You are currently viewing Plosnite – prevenirea și combaterea
plosnite

Plosnite – prevenirea și combaterea

Plosnite de pat – prevenire si combatere cu insecticide profesionale

Având în vedere dimensiunile mici ale ploșnițelor și comportamentul lor nocturn, este dificil de identificat începutul infestării. De obicei, apar iritațiile pe piele provocate de mușcături care produce un disconfort mare.

IDENTIFICAREA PLOȘNITELOR:

– trebuie găsite cu atenție principalele puncte de infestare (cuiburile), ploșnițele se pot ascunte în materiale textile, cusături, fisuri, crăpături, în imbinările de la pat și mobilă, în prize sau chiar în îmbinarea parchetului.

– identificare corectă și totală a cuiburilor reprezintă 50% din succesul tratamentului curativ

– ploșnițele se înmulțesc rapid, iar orice ascunziș rămas neverificat, poate fi un focar de reinfestare

 

SOLUȚII INSECTICIDE PENTRU PLOȘNITE ȘI PLOȘNIȚELE DE PAT

K-Othrine Partix 250 ml, K-othrine SC 7.5 Flow 1 l,  K-Othrine WG 20 gr + Solfac Automatic Forte 150 ml

Insecticidele K-Othrine se recomandă a se aplica în combinație cu bomba fumigena Solfac Automatic pentru o eficiență sporită.

 

APLICARE TRATEMENTULUI PENTRU PLOȘNIȚE DE LA BAYER

Înainte de aplicarea tratamentului cu insecticid, se recomandă o aspirare a încăperii cu aspiratorul setat la putere maximă pe toată suprafața bănuită a fi infestată.

Aplicarea insecticidului trebuie făcută cu mare atenție și răbdare, folosind ochelari, mănuși și mască de unică folosință.

Trebuie respectată concentrația maximă recomandată de producător, insistându-se la fiecare crăpătură, colțișor și margine de pat.

După aplicarea prin pulverizare a insecticidului cu pompa de presiune, se recomandă completarea tratamentului cu aplicarea insecticidului aerosolizat SOLFAC AUTOMATIC FORTE NT 150 ml, care are rolul a ocupa tot volumul camerei și de a pătrunde în ascunzișurile ploșnițelor, determinându-le să se miște către zonele unde s-a pulverizat insecticid, intrând în contact cu el.

Insecticidul bombă fumigenă SOLFAC AUTOMATIC  îșî face degajarea în aprox. 3 min și trebuie lăsat în încăpere, fără aerisire, până la 6 ore.

Nu intrați în încăpere o perioadă de 24-72 ore, timp necesar substanțelor aplicate să iți producă efectul biocid.

După intrarea în încăpere este obligatoriu aerisirea ei, o perioadă de 2-8 ore, deschizând larg geamurile și ușile pentru a se face curent.

La final aspirați din nou toată zona unde ar putea exista oua de ploșnite sau insecte moarte.

Plosnite – ATENTIE!

Repetarea tratamentului de 2-3 ori, pulverizând alt insecticid și monitorizând atent apariția insectelor pe pereți sau în așternut, în special noaptea.

Ouăle de ploșnite sau ploșnite de pat nu sunt distruse de nici un insecticid, de aceea se repeta tratamentul pentru a combate toate generațiile de ploșnite.

Lasă un răspuns